TÉRKÖVEZÉS VÁC

Térkövezés már 11900 Ft / m²-es áron!  Térkövezés anyaggal, alap kővel, ckt betonnal már 14900 Ft / m²-es áron! Az akciós nettó ár 250 m² feletti területre vonatkozik.  Ez alatt telefonos egyeztetés szükséges.

NINCS KISZÁLLÁSI DÍJ! 

 térkövezés-vácHa minket választ nemcsak kedvező árakkal találkozik, hanem minőségi és garanciális szolgáltatással is.

TÉRKÖVEZÉS SZAKASZAI

A térkövezés első szakasza a terület és terepviszonyok felmérése. A terület kiválasztásánál figyelembe kell venni a későbbi terhelés nagyságát, illetve az időjárási viszonyokat. Mindvégig igazodva az ügyfél elképzeléseihez, igényeihez.

A térkő alapterületének tökéletes méretezése a következő szakasz. Esetlegesen a térkövezés látványtervének elkészítése is ebbe a szakaszba tehető. A következő szakaszban elkészítjük a térkövezés tükrét. Ezt követi az alapterület előkészítése a későbbi terhelés illetve időjárási viszonyok szem előtt tartásával. Fontos szempont lesz későbbiekben vízelvezető képessége, majd az útalap szegély betonágyban való elhelyezése.

A térkövezés alapjául előkészített poros murva illetve útalap murva elterítése a következő szakasz illetve ennek tömörítése. Ebben a szakaszban a legfontosabb eljárás a térkő felfagyásának megakadályozása, finom sóder, kvarchomok, kövező murva alkalmazásával. A térkövezés során, szintén fontos szerepe van a szegélyező kövek tökéletes elhelyezésére, darabolása.

A térkövek elhelyezését követően az utolsó szakaszban a térkő fugáinak kitöltése következik, majd az egész folyamatot a gumitalpas lejárás zárja.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

A fenti menüben válassza az “Ajánlat Kérés” menüpontot, majd a rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot! Sürgős esetben hívja az alábbi mobil számon:

 aszfaltozas-vác